Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat?
19
2. Twój wzrost.
154
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
Najniższa 59
Najwyższa 82
Obecna 64
4. Twój cel.
45kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie, a jak wygląda teraz? Jak długo się odchudzasz? Podaj swój zwyczajowy przedział kaloryczny.
Miałam za soba głodówki itp. Za duzo to nie dawalo a wypadlo mi bardzo duzo włosów. Obecnie staram sie jesc regularnie i mój mąż to 1600 kcal póki co, potem chce trochę zwiększyć deficyt kaloryczny.
6. Czym dla Ciebie jest "pro ana"?
Trzymaniem kontroli przede wszystkim. Na codzień dużo od siebie wymagam i tym razem chce w to wejść na 100%. Poświęcić się odchudzaniu i budowaniu pewności siebie. Nienawidzę kiedy ktoś łapie mnie za fałde tłuszczu.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś/chciałbyś na nie wnieść?
Przede wszystkim oczekuje wsparcia i motywacji. Do tej pory trudno było mi samej wytrwac w postanowieniach. Chce też pomagać innym aby inne motylki wiedziały że mogą dokonać wszystkiego o czym marzą.
8. Czy już kiedyś byłaś/eś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce? Jeśli tak, co sprawiło, że już do niego nie należysz?
Byłam zarejestrowana tutaj jako Skinka. Okropny czas wtedy ogarnął moje życie. Mialam mysli i plany samobojcze, napady placzu i okropna samoocene ( tego ostatniego do dzis nie naprawiłam)
9. Opowiedz coś o sobie
Na prawdę mam na imię Daria ale nie lubię swojego imienia. Ponad pół roku temu postawiono mi diagnozę, depresja. Gdy się dowiedziałam, usmiechnelam się. Zawsze myślałam że moje płacze, myśli samobójcze i inne jazdy to tylko moje "poj*b*ństwo* a tu okazalo sie ,że mozna to nazwać a tym lepiej ze mozna to leczyć.
Dziś psychicznie stoję dużo lepiej i obecnie nie chodzę do psychologa.
W najgorszym momencie depresji zostawil mnie chłopak, był bardzo toksyczny i w zasadzie to on wpędził mnie w najgorsze stany depresyjne krzyczac że jestem obrzydliwa I niesamowicie głupia.
To kompletnie nie zgrywalo się z moim obrazem który miałam dotychczas w głowie. Mam średnią 5.40, trzeci rok z rzędu i nigdy nie mialam problemu z flirtem, myslalam ze podobam sie mężczyznom. Toksyczny chłopak sprowadzil mnie na ziemie. Nienawidze mojego ciała do dziś i muszę je zmienić.
Strony: 1