Aktywne Forum Pro Ana 2020

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

REKRUTACJA TRWA. ZAPRASZAMY!

#1 2020-11-19 16:36:29

Wyliniałykot
Nowy motylek
Liczba postów: 2
Aktualna Waga: 54
Docelowa Waga: 50
BMI: 18
Dieta: Rozmaita/ limity kaloryczny
Wzrost: 170
Zrzucona Waga: 6kg
AndroidChrome 86.0.4240.185

Wypełniony formularz- Martyna

1. Ile masz lat?
1.odp.
Witam, mam 20 lat.

2. Twój wzrost.
2.odp.
Mam 170cm wzrostu ale czasami gdy się mierzę wychodzi 172cm nie wiem od czego to zależy.

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
3.odp.
Moja najniższa waga to 34kg, najwyższa 61kg, obecna 54kg.

4. Twój cel.
4.odp.
Na razie moim pierwszym celem jest 50kg i nie chce też zejść niżej niż 40kg.

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie, a jak wygląda teraz?
5.odp.a
Do tej pory były to głodówki i napady obżarstwa...teraz jest przyzwoicie. Chcę schudnąć w miarę zdrowo by nie popaść w ekstremalny głód. Na nowo przyzwyczajam swój organizm do mniejszych ale regularnych posiłków i uczę się cierpliwości.

Jak długo się odchudzasz? Podaj swój zwyczajowy przedział kaloryczny.
5odp.b
"Odchudzam się z przerwami od 12 roku życia jeśli nie było to Odchudzanie to trzymanie wagi, do tego też posługiwałam się dietą.
Na dzień dzisiejszy jem od 1000 do 1200kcal dziennie.

6. Czym dla Ciebie jest "pro ana"?
6.odp.
Czymś na zasadzie gruby wsparcia, często osoby mnie nie rozumieją. Nauką osiągania celów i szlifowaniem silnej woli i postanowień.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś/chciałbyś na nie wnieść?
7.odp.
Oczekuję wsparcie, wysłuchania i sama oczywiście to oferuję c:

8. Czy już kiedyś byłaś/eś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce? Jeśli tak, co sprawiło, że już do niego nie należysz?
8.odp.
Tak byłam na forum pro-ana ale w tamtym czasie miałam problem z lekami, byłam od nich uzależniona. Nie były to leki odchudzające. Pojechałam na terapię i nie korzystałam z internetu przez 3 miesiące.Zostalam zdeaktywowanym użytkownikiem, pomimo to cieszę się bo wyszłam z mojego nałogu.. trochę mi głupio odrazy pisać o takich rzeczach ale chcę być szczera.

9. Opowiedz coś o sobie [dblpt])
9.odp.
No to część, mam na imię Martyna mam 20 lat.
Od niedawna mieszkam w Katowicach, to już moja 5 przeprowadzka pomimo tak młodego wieku.
Miałam okazję mieszkać już w Gdańsku,Poznaniu, Wrocławiu, Koszalinie teraz pora na Katowice [dblpt]p
Często ludzie pytają dlaczego tak się przeprowadzam ale szczerze?
Nie wiem, może szukam nadal swojego miejsca albo nie mam tego miejsca nigdzie...
Pracuję w sklepie spożywczym, wykładam towar. Jest to praca z moich koszmarów. Straciłam pracę jako barista,wiadomo z jakich powodów...
Mieszkam bez rodziców od 16roku życia, jakoś sobię radzę. Czasem lepiej czasami gorzej.
Kocham czytać, mój ulubiony pisarz to Witkacy i w wolnym czasie właśnie najchętniej czytam. Czułam też jakiegoś hobby które pozwoli mi być tez twórca a nie tylko biernym konsumentem czyjejś pracy. Zastanawiam się nad szyciem, aktualnie zbieram na maszynę.
To chyba tyle. [dblpt])

#2 2020-11-26 20:20:57

Wyliniałykot
Nowy motylek
Aktualna Waga: 54
Docelowa Waga: 50
BMI: 18
Dieta: Rozmaita/ limity kaloryczny
Wzrost: 170
Zrzucona Waga: 6kg
AndroidChrome 86.0.4240.198

Odp: Wypełniony formularz- Martyna

Witam, piszę jeszcze raz bo mam pytanie. Czy jeśli nawet mój pobór będzie rozpatrzony negatywnie to zostanę o tym poinformowana? Myślałam, że troszkę szybciej doczekam się jakiejś odpowiedzi. Zaglądam tu codziennie i pozwoli tracę nadzieję na dołączenie na forum
[dblpt](

#3 2020-11-27 08:42:50

myfriendana
Nowy motylek
MacintoshSafari 604.1

Zobacz wiadomosc prywatną

#4 2020-11-29 13:14:18

beata forsa
Nowy motylek
Liczba postów: 1
MacintoshSafari 604.1

Hej,
1. Ile masz lat?
32
2. Twój wzrost.
168cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
57-78-65
4. Twój cel.
45kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie, a jak wygląda teraz? Jak długo się odchudzasz? Podaj swój zwyczajowy przedział kaloryczny.
Od dziecka miałam problem z jedzeniem zostawiłam do niego zmuszana, nienawidziłam jeść mięsa i robiłam wszystko aby oszukiwać rodzinę, że je zjadam chowając, wyrzucając za szafy, za okno, przechowując w kieszeniach.
Od 12 lat ciągiem eksperymentuję z dietami od rozpisek dietetyków, kulturystów .. obcenie jestem po odstawieniu leków anorektycznych, leczę się psychotropami na bulimię- jestem na 3 leku, który biorę prowizorycznie. Przestałam od czerwca liczyć kalorie, jadłam max 1 jabłko i opakowanie lodów na dzień przy codziennych intensywnych ćwiczeniach fizycznych.
6. Czym dla Ciebie jest "pro . Ile masz lat?
Szansą na wsparcie, na porady, nową lepszą siebie, na osiągniecie celu, za nowy lepszy obraz siebie, na utratę tego co poprzez nawroty bulimiczne wyhodowałam [dblpt](

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś/chciałbyś na nie wnieść?
Porad, akceptacji dla mojego wyboru/celu życiowego, kulturalnych współużytkowników
8. Czy już kiedyś byłaś/eś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce? Jeśli tak, co sprawiło, że już do niego nie należysz?
Nie nigdy nie byłam, ale chciałam bardzo dołączyć do pro ant od lat .
9. Opowiedz coś o sobie.
Podstawowa informacja to fakt, że jestem bulimiczką leczącą się od 5 stycznia 2020 roku.
Osobiście znam jedna osobę która wygrała z anoreksją, natomiast w momentach stresu ( rozstanie z narzeczonym, problemy z kontrolą) chudnie w oczach.
Stale się przeczyszczać, wcześniej lewatywy obecnie masa środków przeczyszczających, leki anorektyczne z internetu, chciałabym nauczyć się wymiotować ( a najbardziej po cichu) ale brak mi odwagi.. chętnie poznam kogoś kto tak jak ja pragnie osiągnąć swój życiowy cel bądź przekroczyć tą wyznaczoną granicę, dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
AKTYWNE FORUM PRO ANA 2020

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Kredensy z drewna litego dębowego lakier wosk okucia | fotobudka 360 kraków | skup samochodów legionowo | przyjdź zobacz witaj w naszym sklepie Serwis laptopów warszawa tyylko u nas frytki z makaronem i tak dalej | https://finezyjni.pl