Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty

1. Ile masz lat - 24
2. Twój wzrost - 170cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna 62kg/80kg/74kg
4. Twój cel - 65kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Od niedawna po prostu eliminuje niezdrowe rzeczy, dużo zdrowiej i świadomiej się odżywiam.
A dodatkowo od 2 miesięcy ćwiczę jogę!
6. Czym dla Ciebie jest "pro ana"?
To kontrola i motywacja. To świadomość tego co jem, jak jem. I to już chyba nieodzowny element mojego życia.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Oczekuję motywacji. Wsparnia. Rad. I chyba przede wszystkim zrozumienia.
Wnieść chciałabym na nie to czego sama oczekuję.
8. Czy już kiedyś byłaś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce, co sprawiło że już do niego nie należysz?
Kiedyś należałam do różnych grup. Od tamtego czasu mineło wiele lat. Fora się porozpadały niestety.
Moja przygoda z tym wszystkim trwa już od około 10lat.
Przechodziłam przez różne etapy, te zdrowe i te niezdrowe.
Bardzo długi czas zmagałam się z bulimią. Głodowałam. Miałam bardzo duże wachania nastrojów i depresję. Teraz już jest OK, natomiast głosy w tle chyba zawsze będą - niestety.
Na żadnym forum nie jestem już od 6lat, jeśli coś dopisać nie ma problemu. Po prostu trochę nie wiem jak się zachować ![[dblpt])](http://www.motylkowyswiat.4ra.pl/upload/4ra_pl/motylkowyswiat/smilies/[dblpt]).png)

Dlaczego nie vitalia?
Bo nie interesują mnie ułożone jadłospisy, bo jestem wybredna i niewiele rzeczy lubię, i wiem że to się nie sprawdza (u mnie oczywiście)
Jeśli chodzi o bulimie to nie da się z tego całkowicie wyleczyć.
To są lata chorowania i jeszcze dłuży okres wychodzenia z tego.
Doprowadzenie organizmu do porządku po czymś takim to długi okres budowania względnie "normalnych" nawyków.
Psychicznie praktycznie nie do wykonania. To jest ciągła praca i kontrola.

Dlaczego kiepsko?
Nie do końca rozumiem jaka jest zależność pomiędzy tym że nie przepadam np. za papryką, oliwkami albo tym że wedlina musi być chuda bez żadnych "skaz" a pro aną.

Tak, ja sobie świetnie z tego zdaję sprawę.
I tego właśnie potrzebuję. Wrócić.
Strony: 1
Wątek zamknięty